Start verkoop van de koopwoningen!

SAVE THE DATE: START VERKOOP HET PAUWENHOF
zaterdag 28 augustus 2021
Gymzaal De Weer 10, 1504 AG Zaandam

Save the date: zaterdag 28 augustus 2021 start de verkoop van de koopwoningen van nieuwbouwproject Het Pauwenhof!

Tijdens de start verkoop presenteren wij je het woningaanbod en vertellen wij je alles over de woningen, het afwerkingsniveau en de keuzemogelijkheden. Daarnaast kun je de verkoopdocumentatie in ontvangst nemen en kun je bij ons terecht voor al je vragen.

Om aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen nodigen we iedereen in tijdsblokken van ca. 30 minuten uit. Zo denken we aan jouw en onze gezondheid. Klik direct op onderstaande knop en vul de velden van het inschrijfformulier in, indien je graag uitgenodigd wilt worden voor de start verkoop! Via makelaar Kuijs Reinder Kakes ontvang je vervolgens circa één week voor de start verkoop een digitale uitnodiging voor het tijdsblok waarin we je graag welkom heten.

Haalbaarheidscertificaat

Mocht je na de start verkoop en het bestuderen van de verkoopdocumentatie geïnteresseerd zijn in een woning, dan kun je hiervoor het inschrijfformulier inleveren bij de makelaar. Bij dit inschrijfformulier moet ook een haalbaarheidscertificaat worden bijgevoegd. Dit haalbaarheidscertificaat toont aan dat je de woning van jouw wens ook kunt betalen, en je bent hierdoor goed geïnformeerd over de te verwachten maandlasten.

Het is vanaf nu mogelijk om een afspraak te plannen met Rabobank om een haalbaarheidscertificaat te krijgen en inzicht te krijgen in jouw financiële mogelijkheden. Tijdens dit gesprek krijg je te horen of een hypotheek haalbaar is en worden de te verwachten maandlasten besproken. Als een hypotheek voor jouw droomhuis in Het Pauwenhof haalbaar is ontvang je op basis van de indicatie van de v.o.n. prijzen na afloop alvast een haalbaarheidscertificaat.

De financiële check bij Rabobank is voor jou uiteraard gratis en geheel vrijblijvend. Uiteraard ben je daarnaast vrij om bij andere hypotheekverstrekkers offertes aan te vragen en af te sluiten.

Klik hier om een afspraak in te plannen met Rabobank