Ready to move in!

6-8-2021

Als je een woning in Het Pauwenhof koopt kun je er van uitgaan dat de woning zeer compleet is.

De woning is dan ook standaard uitgerust met een mooie badkamer met een inloopdouche met glazen douchescherm, een wastafelmeubel met twee wasbakken, toilet en een elektrische handdoekradiator.

De woningen zijn voorzien van een complete keuken met inbouwapparatuur. Naar eigen inzicht kan de keuken uiteraard worden aangepast of uitgebreid. Wil je geen gebruik maken van de keuken of de aangewezen showroom, dan krijg je het volledige bedrag van de stelpost voor het leveren en plaatsen van de keuken retour en kies je een keuken bij een showroom naar keuze.
 
De woningen zijn bovendien energieneutraal en het duurzame energiesysteem van Klimaatgarant is inbegrepen. Klimaatgarant garandeert over een periode van 5 jaar dat de zonnepanelen genoeg energie opwekken voor de warmtepomp (verwarmen, koelen en warm water) en voor de ventilatie. In Het Pauwenhof hoef je dus niet ook nog voor je duurzame installatiesysteem huur te betalen of deze apart te kopen. In de koopsom is daarnaast 5 jaar onderhoud op de bron, warmtepomp, boiler, omvormer en zonnepanelen voorzien.

Het enige dat je nog zult moeten doen is een lik verf tegen de muur, een vloer erin en je kunt wonen. Dat is ons Compleet Wonen – concept!