Zaandam

Zaandam staat wereldwijd bekend om de prachtige Zaanse huisjes met groen-witte gevels en de gekleurde molens op de Zaanse Schans.

Groen en water

De nieuwe woonwijk Pauwenhof wordt in het zuidoosten van Zaandam gerealiseerd en is ruim opgezet en omringd door het groen, waardoor je een gevoel van ruimte ervaart. Met mooie voorzieningen als het Darwinpark op loopafstand kun je optimaal genieten van de buitenruimte. Altijd al willen varen? De Zaanstreek laat zich bij uitstek ontdekken via het water.

Zaanse Schans

Centrum Zaandam

Het stadscentrum van Zaandam bruist! Hier kun je heerlijk winkelen, eten en uitgaan of simpelweg genieten van het culturele aanbod en van de spraakmakende Zaanse architectuur. Binnen 10 minuten ben je op de fiets in het centrum van Zaandam en zijn al deze voorzieningen binnen handbereik.

Ligging

De ligging van Pauwenhof is ideaal met uitvalswegen als de A7, A8 en A10 in de buurt. Hiernaast zijn er diverse bushaltes op loopafstand en is treinstation Zaandam per fiets in 10 minuten te bereiken.

Zaandam

Amsterdam

Dagje shoppen of er gewoon lekker op uit? Hartje Amsterdam is in slechts 35 minuten te bereiken met het openbaar vervoer! Je kunt de intercity nemen die met regelmaat vertrekt vanaf station Zaandam of een Connexxion-bus die vertrekt vanaf een bushalte op loopafstand van het Pauwenhof.

Rijksmuseum Amsterdam